Srbija Vesti

VUČIĆ: „Hvala narodu sa KiM – Đilas, Obradović…neće vladati Srbijom“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da je dobio informaciju da se narod na KiM okuplja i hoće da krene za Beograd da ga brani od demonstranata koji sa liderima SzS pokušavaju da uđu u zgradu Predsedništva, i poručio im da nema potrebe bilo ko da ga brani, jer fašističko-tajkunska banda nikad neće vladati Srbijom.

Poručio je, takođe, da Srbija nikad neće biti fašistička zemlja.

„Pozivam naš narod na KiM koji je krenuo da se okuplja, hoće da krenu za Beograd, nema potebe da me brani bilo ko. Nema ko da me brani, nikada neće Srbija biti fašistička zemlja i nikada fašistički lider Boško Obradović i tajkunska banda koju predvode Đilas i Jeremić neće vladati ovom zemljom“, naglasio je Vučić, nakon čega je dobio aplauz u Predsedništvu.

Vučić je zahvalio narodu na KiM na podršci.

Predsednik je ponovio da je spreman da razgovara sa svim građanima, ali da sa predstavnicima opozicije neće da razgovara, čak ni sada, kada mu je, kako kaže, život ugrožen.

 

(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.