Politika Vesti

Vučić imenovao novo povereništvo u Paraćinu

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić imenovao je novo povereništvo u Opštinskom odboru SNS u Paraćinu – dr Vesnu Petrović, Novicu Markovićai Zdravka Mihića.

Pred novim povereništvom se nalazi veoma ozbiljan zadatak, a to je priprema za lokalne izbore, na kojima velika većina građana Paraćina očekuje konačni odlazak sadašnje vlasti, na čelu sa Sašom Paunovićem, u političku istoriju.

Taj zadatak će biti utoliko teži, jer Srpska napredna stranka u Paraćinu neće u budućnosti sarađivati ni sa jednom političkom strankom, koja je sa Paunovićem saučestvovala u potpunom razaranju naše opštine. Novo povereništvo će se svojski potruditi da ispuni očekivanja preko 20.000 potpisnika peticije za održavanje lokalnih izbora, koji više ne mogu da izdrže postojeću kriminalizovanu i korumpiranu vlast u Paraćinu, koja je ceo opštinski budžet podredila sopstvenom opstanku na vlasti, umesto da se bavi rešavanjem komunalnih i infrastrukturnih problema naših građana, privlačenjem investicija i smanjenjem stope nezaposlenosti.

Obaveza novog povereništva će biti da radi transparentno i za dobrobit svih građana, kako bi se podigao standard života u Paraćinu i sprečio dalji odliv stanovništva. Zahvaljujemo predsedniku stranke na poverenju koje nam je ukazao i obećavamo da ćemo se maksimalno truditi da na sledećim lokalnim izborima ponovimo rezultat koji je on ostvario na prošlogodišnjim predsedničkim izborima, kada je u Paraćinu osvojio preko 64 odsto glasova.

Izvor: Paracinonline.com