Vesti

Vučić: Pobeđivaćemo na svakim izborima

Lider SNS Aleksandar Vučić izjavio je na mitingu te stranke povodom lokalnih izbora u Beloj Palanci 18. septembra, da neće da dozvoli da jug Srbije bude najsiromašniji deo naše zemlje, da hoće da svi budu ravnopravni, jer imamo lepu i bogatu zemlju, kojom su upravljali najgori u proteklom periodu, ali da to više nije slučaj

– Mi hoćemo da učestvujemo na svakim izborima i pobeđivaćemo ih na svakim izborima. Mi se ne zadovoljavamo sa pet, 10 ili 20 posto. Radimo kako treba i sigurni smo da ćemo osvojiti apsolutnu većinu u Beloj Palanci. Mi smo uspeli da obezbedimo plus u državnoj kasi prvi put nakon mnogo decenija. Građani će vrlo brzo osetiti posledice naših ekonomskih mera – rekao je Vučić i najavio povećanje plata i penzija kada se za to ponovo steknu uslovi.

b-palanka-1

Aleksandar Vučić se osvrnuo na prethodnu vlast u ovom okrugu.

– Oni su se hvalili praznim činjenicama. Mi ćemo već ove godine imati rast od 3%. To znači više od milijardu dinara u državnoj kasi. To su rezultati. Podsećam vas da sam od 10. do 17. oktobra u Nišu, biću predsednik vlade u vašem kraju kome će moći da se obrate građani i iz Pirota, iz Pčinjskog, Topličkog, Jablaničkog i Nišavskog okruga i iz svih okolnih mesta – dodao je premijer.

Na provokacije iz okruženja, Vučić kaže da nema vremena i želju da reaguje.

– Ja sa ovog mitinga žurim na sastanak sa bugarskim predsednikom i mađarskim premijerom u Burgasu. Ja radim, a onima koji pričaju protiv mene ni ime ne pamtim – istakao je Vučić.

Predsednik SNS kaže da je Srbija koja može da ide napred ona Srbija koju ova vlast stvara.

– Narod ima poslednju reč, vi odlučujete. Mi kažemo da su reforme teške, ali da moramo da ih podnesemo, da želimo u Evropsku uniju, ali da se ne odričemo naših tradicionalnih prijatelja iz Rusije. Na nama je da radimo, neću da dozvolim da jug Srbije bude najsiromašniji deo naše zemlje, hoću da svi budu ravnopravni, jer imamo lepu i bogatu zemlju, kojom su upravljali najgori u proteklom periodu, ali to više nije slučaj – zaključuje Vučić.

b-palanka-2

On je pozvao građane da 18. septembra podrže Srpsku naprednu stranku na lokalnim izborima u Beloj Palanci, kako bi Srbija nastavila odlučnim putem napred!