Leskovac Vesti

Vučić u Leskovcu – "Naš je posao da ne dozvolimo da nam zemlju vrate u prošlost"

Premijer Srbijer, lider SNS i predsednički kandidat Aleksandar Vučić poručio je na velikom predizbornom mitingu u Leskovcu da dolazi vreme obnove Srbije i pozvao građane da 2. aprila glasaju za mir, stabilnost naše zemlje.

„Dolazim iz Lebana, gde su mi rekli da sam prvi premijer koji je ikada bio u Lebanu od 1945. godine i veoma sam srećan što sam imao priliku da, zajedno sa Rasimom, Goranom i ostalim prijateljima iz Vlade Srbije, dovedem turskog investitora koji će za nepuna tri meseca zaposliti 300 radnika. Posle godina i decenija propadanja Lebane dobija fabriku, pre neki dan je otvorena knjižara, najnovija i najmodernija a verujem i da još mnogo toga u svakom drugom mestu u Jablaničkom okrugu možemo da uradimo“ – kazao je predsednički kandidat Aleksandar Vučić na predizbornom mitingu u prepunoj leskovačkoj hali „Dubočica“.

„Samo za ovu fabriku u Lebanu, Vlada Republike Srbije dala je 147 mliona dinara zato što hoćemo da razvijamo jug Srbije kako bi bio sve uspešniji, bogatiji i jači“ – kazao je Vučić i dodao „Naš je posao da ne dozvolimo da nam zemlju vrate u prošlost, u podele, na njihove i naše, jer smo mi jednako vredni i dobri ljudi koji želimo poštenim radom da stvorimo bolju Srbiju“.

„Srbija na čelu sa Aleksandrom Vučićem postaje zemlja u kojoj se po prvi put rad i trud vrednuju na pravi način. Zato je važno da veliki broj građana izađe na izbore. Aleksandar Vučić je dokazao da ima znanje, obrazovanje, volju i energiju da završi tranziciju u Srbiji“ – poručio je predsednik GrO dr Goran Cvetanović.

Na mitingu u Leskovcu građanima se obratio i Dragan Marković Palma, poljoprivredni proizvođač Novica Gorčić iz Bratmilovca, dobitnik prve nagrade na poslednjem Etno sajmu hrane i pića u Beogradu.

(ICJ)