Vesti Vladičin Han

Vučić: Vladičin Han postaje grad koji živi!

Premijer Aleksandar Vučić je na otvaranju fabrike, koja će zaposliti i do 1.200 radnika, najavio još investicija u ovom kraju Srbije i rekao da je Vlada Srbije dala 4,7 miliona evra subvencija za „Teklas automative“ da bi radnici u Vladičniom Hanu imali budućnost i  nedvosmisleno znali da mogu da ostanu da žive u tom mestu i da će njihova deca imati gde da rade i dobro i pristojno žive.

Vrpcu na fabrici kompanije „Teklas automotive“, koja planira da zaposli 1.200 radnika, presekli su premijer Aleksandar Vučić i ambasador Turske u Srbiji Mehmet Kemal Bozaj.

04

Otvaranju fabrike „Teklas automative“ prisustvovali su ministri Rasim Ljajić i Željko Sertić, ambasador Turske Mehmet Bozaj, predstavnici lokalne samouprave, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, predsednik opštine Medveđa Nebojša Arsić i mnogobrojni građani.

3

4

1

5

6

Nebojša Arsić, predsednik opštine Medveđa i Dragan Stevanović Boske, državni sekretar Ministarstva regionalnog razvoja

Vučić je najavio da je za dovođenje novih investitora veoma važno da budu završeni i najvažniji putevi u tom delu Srbije, dodajući da će vrlo brzo otvoriti i deonicu Grabovnica–Grdelica u dužini od 5,8 kilometara, kao i put kroz Grdeličku klisuru.