Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Za pet najboljih učenika svih obrazovnih ustanova u Lebanu priređen prijem i novčana nagrada

Za pet najboljih učenika svih obrazovnih ustanova, sa teritorije opštine Lebane, danas je priređen svečani prijem u holu Doma kulture Radan. Ovom prilikom predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović uručio je đacima generacije prigodni poklon i novčanu čestitku u iznosu od po 20 hiljada dinara.

„Čast mi je i zadovoljstvo da naše mlade nade nagradim malim znakom pažnje i na neki način motivišem da i dalje budu uspešni. Opština Lebane i preko Fonda za mlade talente izvaja novac za studente sa prosekom većim od 9,00 tako da je to motiv da i dalje budu dobri đaci“- poručio je Bogdanović.

Predsednik opštine i njegova pomoćnica, Nataša Stojanović, rekli su da rukovodstvo opštine prati njihov rad tokom školovanja i svaki uspeh i trud će i u buduće nagrađivati.

„Vama želim puno uspeha u daljem školovanju, kao i budućim generacijama i da se u što većem broju viđamo ovde“ poručila je Stojanovićeva.

Opština Lebane je ove godine, pored nagrada za đake generacije, izdvojila i 1.050.000 dinara za Mlade talente u oblasti visokoškolskog obrazovanja.

 

infocentarjug.rs