Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Zaposlenima u SRC Dubočica uručene jubilarne nagrade

Zaposlenima u SRC Dubočica danas je član Gradskog veća mr Brankica Stamenković uručila 22 jubilarne nagrade koji su na to pravo ostvarili u 2021. godini za šta je izdvojeno 3,87 miliona dinara.

„Često ukazujemo na važnost sporta i rekreacije i upravo ovu ustanovu vidimo kao bazu u kojoj se održavaju treninzi, sportske manifestacije. Kako bi svi korisnici i zaposleni imali dobre uslove, grad Leskovac za funkcionisanje ove ustanove izdvaja značajna sredstva za rad i funkcionisanje i to 120 miliona za narednu godinu. U budžetu za narednu godinu su predviđena i sredstva od 120 miliona za sportske klubove i organizacije. Verujem da će sva navedena sredstva, kako ona upućena samoj ustanovi, tako i zaposlenima i sportskim klubovima doprineti da se poboljšaju uslovi u kojima se trenira i radi i kako bi se i do sada neiskorišćeni potencijali ove ustanove maksimalno iskoristili.

U ime gradonačelnika Cvetanovića i u svoje ime želim vam dobro zdravlje i puno uspeha u narednom periodu i da vam i današnje nagrade budu priznanje za dosadašnji rad, ali i motivacija za veće angažovanje u budućnosti“.

U ime zaposlenih obratio se predsednik sindikata Boban Jovanović:

„Hvala Gradskoj upravi u ime nagrađenih radnika na izdvojenim sredstvima i na angažovanju u rešavanju problema. Nadam se i ubuduće da ćemo imati dobru saradnju“.

infocentarjug.rs