Lebane Sport Vesti

Završen Vidovdanski turnir u Lebanu

Boljim izvođenjem penala pobedu na ovogodišnjem turniru u Lebanu odnela je ekipa „Kladionica Max Bet“.

Lebane – Na stadionu malih sportova u Lebanu završen je jubilarni 40. Vidovdanski trunir u malom fudbalu. U seniorskoj konkurenciji snage u finalu odmerile su ekipe RTV „Caričin Grad“ i „Kladionica Max Bet“.  U regularnom delu utakmice rezultaj je bio nerešen 2:2, posle izvođenja penala rezultatom 3:1 pobedu je odnela ekipa“Kladionica Max Bet“.

Turnir Lebane 03

Pobedničkoj ekipi pripala je glavna nagrada u iznosu od 100.000 dinara i veliki pehar, dok je drugoplasiranoj ekipi RTV „Caričin Grad“ pripala nagrada u iznosu od 40.000 dinara. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Predrag Jovanović igrač fustal tima Ekonomac.

Turnir Lebane 02 Turnir Lebane 05

Turnir je inače ove godine imao rekordnu posećenost, a tome su zasigurno i doprineli reprezentativci Srbije u malom fudbalu, kojih je ove godine bilo 7. Kapiten reprezentacije u futsalu Marko Perić i najbolji igrač evrope u futsalu Mladen Kocić Čipi su učinili ovaj turnir posebnim, svojim učestvovanjem na njemu. Lebanski turnir je po kvalitetu jedan od najjačih u Srbiji
Turnir Lebane 01
Organizatori ovogodišnjeg Vidovdanskog turnira su Sportski centar Lebana i Kancelarija za mlade u saradnji sa Sportskim savezom, Opštinskim Fudbalskim savezom i FK „Radan“ iz Lebana. Generalni pokrovitelj turnira je opština Lebane.