Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Željko Bebek održao koncert u Leskovcu

U okviru 31. Roštiljijade sinoć je održan koncert jednog od najpopularnijih pevača sa prostora bivše Jugoslavije, Željka Bebeka, za koga je, pre koncerta, u kabinetu gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića priređen prijem

„Kao i prethodnih 30 godina, u ovom periodu, Leskovcem se širi zanosni miris raznih đakonija sa skara koje spremaju vrsni majstori. Draž gastronomskom delu, osnovi ove manfestacije dodaje izvrsni program i fenomenalni koncerti. Izuzetno mi je zadovoljstvo što se na listi velikih imena izvođača koji nastupaju na 31. Roštiljijadi nalazi i ime legendarnog muzičara, gospodina Željka Bebeka. Večeras ćemo, sa svim posetiocima, uživati u prepoznatljivoj muzici i jednim od najlepših stihova stvorenim na ovim prostorima“, kazao je gradonačelnik Cvetanović.

Željko Bebek je rekao da ima sreću što mu karijera dugo traje, da je ponovo u Leskovcu i da je izuzetno srećan zbog toga.

„Ja sam se uvek trudio da ostanem prepoznatljiv, a jedna od stvari po kojoj sam uvek bio prepoznatljiv je boja glasa. Ona nije naučena, ona se dobija po rođenju. Ja sve pesme, bilo one brze ili lagane, pevam sa tom bojom i iskrenošću koja iz moje boje izlazi van. Nažalost, nemam mogućnost izbora da sa svakog projekta koji sam radio u životu otpevao neku pesmu, jer bi onda kocert trajao šest sati, što je malo nepristojno. Ali, trudim se da napravim izbor toga šta publika misli o pesmama na koncertu“.

 

Pre početka koncerta, na Roštiljijadi su nastupile i predstavnice grada Leskovca na takmičenju Srbija u ritmu Evrope, Gabrijela, Ana i Katarina, koje će 05. septembra na Prvoj srpskoj televiziji od 13 časova predstavljati Kipar pesmom Fuego koju izvodi Eleni Fueira.

infocentarjug.rs