Leskovac Vesti

Zvršeno asfaltiranje Zaječarske ulice

Završeni su radovi na asfaltiranju Zaječarske ulice u naselju Slavko Zlatanović u dužini od 180 m.

Leskovac – Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanovic danas je obisao Zaječarsku ulicu u naselju Slavko Zlatanovic, gde su završeni radovi na izgradnji saobraćajnice. Ukupna dužina saobraćajnice je 180 metara, a uporedo su izvedeni i radovi na atmosferskoj kanalizaciji sa gejder slivnicima koji su vezani na postojeću kanalizaciju. Gradonačelnik je naglasio da se neće stati samo sa uređenjem ove ulice već će se nastaviti sređivanje čitavog naselja ,,Slavko Zlatanović,, ukljušujuci i osnovnu školu ,,Vozd Karađorđe,,.
„U ovom naselju postoji još ulica koje su u lošem stanju, ali da bismo krenuli sa radovima nije dovoljno samo obezbediti sredstva, već i rešiti imovinsko-pravne odnose i pribaviti sve potrebne dozvole.Zato ćemo i ovde kao i u drugim delovima grada raditi sistematski, deo po deo“ – rekao je gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović prilikom obilaska Zaječarske ulice i dodao da je do sada u asfaltiranje ulica u ovom naselju uloženo oko 36 miliona dinara.

Zajecarska 02

Kako je podvukao Cvetanović vrednost ugovora za uređenje Zlatiborske ulice je 1.948.000 dinara, izvođač radova je bila firma ,,Maki plast,, iz Togočevca, a investitor Direkcija za urbanizam i izgradnju. Radovi su izvedeni na osnovu Rešenja o građevinskoj dozvoli i na osnovu Glavnog projekta koji je uradila Direkcija.

Zajecarska 03

Cvetanović je ovom prilikom najavio i da će se za 15 dana krenuti sa prvom fazom na izgradnji fiskulturne sale u Osnovnoj školi „Vožd Karađorđe“. Ugovorena vrednost ovih radova je oko 10.700.000 dinara, a izvođač firma „GAT“ iz Novog Sada.