Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Episkop niški G. Arsenije pozvao vernike da poštuju epidemiološke mere

NJegovo Preosveštenstvo Episkop niški G. Arsenije služio je juče Svetu Arhijerejsku Liturgiju u lebanskom hramu. On je u izjavi za portal infocentarjug.rs najavio, u skorijem vremenu, obilazak manastira u selu Rafuna, a u planu je i obilazak višedetnih porodica na teritoriji opštine Lebane, nakon prikupljenih podataka o broju istih.
Na naše pitanje, koga bi vernici trebalo da slušaju, struku ili pojedine sveštenike iz lokalnih sredina koji pozivaju narod, putem društvenih mreža, da ne nose maske, Episkop niški G. Arsenije rekao je da ne prati društvene mreže i da nije upoznat sa tom informacijom ali da svakako to ne podržava već poziva sve vernike da poštuju epidemiološke mere zaštite u vezi sa Covidom 19.
Video izjavu NJegovog Preosveštenstva Episkopa niškog G. Arsenija možete pogledati u video prilogu na ovom linku.
infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.