Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

Cvetanović najoštrije osudio napad na Rome

„Najoštrije osuđujem napade na pripadnike romske nacionalne manjine koji su se u Leskovcu desili tokom vikenda. Vlada Republike Srbije i Grad Leskovac ulažu velike napore kako bi se položaj Roma poboljšao i svojim delovanjem pruža punu podršku njihovoj inkluziji.

Romi su ravnopravni građani našeg grada i čitave države. Lokalna samouprava grada Leskovca se trudi da Romima obezbedi adekvatne uslove za život i rad, a najvažnije je da se svi naši građani osećaju sigurno i bezbedno u svom gradu.

Imam puno poverenje u rad nadležnih institucija i verujem da će slučaj napada biti rešen u najkraćem mogućem roku, i da će biti preduzete sve mere da se napad ne ponovi.“- navodi se u saopštenju za javnost gradonačelnika Leskovca, Gorana Cvetanovića.

 

 

(Kraj)

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.