Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Grad Leskovac dobio priznanje na 29. međunarodnom Salonu urbanizma

Na 29. međunarodnom Salonu urbanizma, koji je zbog epidemiološke situacije održan onlajn u Kragujevcu, od dostavljenih 135 radova, grad Leskovac je dobio Priznanje za rad „Plan detaljne regulacije za Skobaljić grad“ koji je izradilo Javno preduzeće „Urbanizam i izgradnja“ sa grupom autora i odgovornim urbanistima.

Podsetimo, na 25. međunarodnom Salona urbanizma JP „Urbanizam i izgradnja“ Leskovac je 2016. godine, u kategoriji Urbanistički projekti i realizacija za projekat „Izgradnja kombinovane pijace“, pripala treća nagrada.

Takođe, 2019. godine ovo preduzeće je, na Svetskom danu urbanizma, od stručne javnosti dobilo drugu nagradu u kategoriji planova generalne regulacije i generalnih regulističkih planova za „Plan generalne regulacije Vučje“.

 

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.