Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Gradonačelnik Cvetanović uputio čestitku povodom današnje slave Sveti Vrači

„Svim sugrađanima koji danas slave Svete Vrače, Kozmu i Damjana upućujem iskrene čestitke i želim da današnji dan provedu sa svojim najbližima u zdravlju, sreći i blagostanju. Sveti Kozma i Damjan smatraju se zaštitnicima lekarske profesije, zato svim kolegama, svim zdravstvenim radnicima od srca čestitam slavu.

S obzirom na to da broj zaraženih ponovo raste, apelujem svim našim sugrađanima da vode računa o sebi i svom zdravlju kako bismo zajednički olakšali borbu medicinskim radnicima koji su do sada pokazali da mogu i žele da se bore za sve nas“ – navodi se u čestitki gradonačelnika Leskovca dr Gorana Cvetanovića.

 

Info centar juga

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.