Bojnik Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Leskovac Medveđa Sport Vesti Vlasotince

Lebane domaćin takmičenja u futsalu od 10. decembra

Od nedelje 10. decembra ove godine u sportskoj hali u Lebanu počinje dečja futsal liga u organizaciji Fudbalske futsal asocijacije, a pod pokroviteljstvom Sportskog centra u Lebanu. Takmičenje u Lebanu se organizuje za područje Lebana, Leskovca, Medveđe, Bojnika i Vlasotinca.

U Lebanu će se igrati futsal dečija liga za dečake, godišta od 2001. do 2010. Kako ya Info centar juga ističe Igor Mitić direktor ove lige takmičenje će trajati do kraja ferbuara 2018- godine, a igraće se vikendom u lebanskoj sportskoj hali jer hala u Lebanu ima najbolje uslove kad je podloga terena u pitanju.
Utakmice će se igrati se vikendom i ono što je bitno naglasiti da se ovakav turnir po prvu put organizuje u Lebanu i ovo je velika stvar za naše područje“ ističe Mitić i dodaje  „Bitno je da će deca u zimskoj pauzi imaju takmičenje, a prvoplasirane ekipe iz svake grupe nastavljaju takmičenje“ naglašava Igor Mitić direktor ovog takmičenja koje organizuje FF asocijacija, a pokrovitelje je Sportski centra iz Lebana.
Takmičenje će se odvijati po sistemu 4+1, a kotizacija po ekipi iznosi 5000 dinara. Prijave ekipa kod direktora okruga FDL Igora Mitića Igora na telefon 060/0 412 454.