Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti Zdravlje

LESKOVAC: Lekari i volonteri sproveli 180 preventivnih pregleda u selima Bričevlje, Suševlje, Koraćevac

Grad Leskovac je u saradnji sa Opštom bolnicom Leskovac, Domom zdravlja Leskovca i volonterima, i ovog vikenda organizovao preventivne lekarske preglede.

Lekari ove dve zdravstvene ustanove i volonteri, danas su obišli domaćinstva u selima Bričevlje, Suševlje, Koraćevac i selu Predejane i tom prilikom sproveli 180 preventivnih pregleda koji podrazumevaju proveru krvnog pritiska, nivoa šećera u krvi i savetovanje svih zainteresovanih.

   

Akciju su podržali direktor i pomoćnik direktora Doma zdravlja Leskovac dr Slaviša Božić i dr Časlav Nedeljković i direktor Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje Goran Savić.

Ovoj akciji pridružio se Centar za socijalni rad, na čelu sa direktorom Predragom Momčilovićem obilaskom 20-ak domaćinstava. Predstavnici Centra su obišli svoje korisnike i ostalo stanovništvo u stanju socijalne potrebe koje utvrđeno na terenu.

 

(Grad Leskovac)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.