Jug Srbije Lebane Vesti

Naprednjaci u Lebanu obeležili stranačku slavu

Povereništvo Srpske napredne stranke u Lebanu proslavio je danas svoju krsnu slavu Sveta Petku.

Čin rezanja slavskog kolača obavljen je u prostorijama lebanskih naprednjaka kojem su pored velikog broja članova i simpatizera stranke, prisustvovali i predstavnici stranaka vladajuće koalicije u Lebanu.
Sveštenici hrama Usekovanje glave Sv. Jovana Krstitelja u Lebanu Filip Stevanović i Aleksandar Nikolić obavili su čin sečenja slavskog kolača, a potom i čestitali slavu svim prisutnim gostima i domaćinima slave. Ovogodišnji domaćini bili su Miodrag i Tanja Živković, a oni su predali Nebojši Pejkoviću koji će biti domaćin naredne godine.
   

   

  

Čestitajući slavu Goran Jović, poverenik Srpske napredne stranke u Lebanu zahvalio se svim gostima koji su došli da uveličaju obeležavanje Sv. petke i kako je istakao prisustvo ovolikog broja ljudi je dokaz da je rukovodstvo opštine koje predvodi SNS dobro radilo svoj posao u proteklom periodu.
„Moram da izrazim zadovoljstvo da su mnogi građani Lebana, prepoznali da je izlaz iz ove ekonomske situacije upravo podrška koju daju SNS-u, odnosno podrška koju su dali ljudima koji vode ovu opštinu. Moram da zhavalim i Vladi Srbije koja je dala i daje punu podršku za sve ovo što radimo na putu za bolju egzistenciju građana opštine Lebane“. Jović je dodao da mu je drago da se Lebane više ne pojavljuje kao sinonim za siromaštvo već se pojavljuje kako mesto u koje će doći investitori.
„Fabrika koju uskoro otvaramo je tek prva investicija i ja se iskreno nadam da ćemo u narednom periodu imati još dve tri vrlo ozbiljne investicije“ kazao je Goran Jović, poverenik lebanskih naprednjaka u izjavi za portal Info centar juga.