Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Srbija Vesti

Objavljeni brojevi telefona za informacije o vaučerima

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Vlade Republike Srbije objavilo je kontakt telefone za informacije o vaučerima, koji se dodeljuju za boravak u ugostiteljsko-turističkim objektima u Srbiji u trajanju od najmanje pet noćenja.

Građani i privrednici za dodatne informacije o vaučerima mogu pozvati brojeve: 011/2606-521 i 011/2606-576.

Od 13. maja, počele su prijave za korišćenje novih 400.000 vaučera za odmor u Srbiji, pri čemu su Beograd i Novi Sad novi gradovi u kojima ti vaučeri mogu da se koriste.

Takođe, povećan je i obuhvat ljudi koji mogu da se prijave, budući da su među njima studenti i građani čija su primanja manja od 70.000 dinara.

Popunjena prijava i prateća dokumentacija podnose se samo na šalterima Pošte na teritoriji cele Srbije, dok se obrazac za prijavu može preuzeti sa sajta Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija ili dobiti na šalteru Pošte.

Onima koji su stekli pravo na vaučer, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija će preko Pošte, dostaviti vaučere na kućnu adresu u vidu vrednosnog pisma.

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.