Bojnik Društvo Lebane Leskovac Medveđa Vesti

Prvi rodjendan portala Info centar jug i predstavljanje projekta

U prisustvu trojice predsednika opština, Medveđe, Lebana i Bojnika, kolega iz medija i mnogobrojnih gostiju u restoranu „Gaga“ u Leskovcu obeležen je prvi rođendan našeg portala, na kome su prisutni upoznati sa tokom realizacije projekata koje tokom 2016. godine realizuje Info centar juga, a koji su finansirani od strane opštine Medvedja.

Info centar juga okupio je na jednom mestu predsednike opština Medveđe Nebojša Arsić, Lebana Zoran Ilić i Bojnika Nebojša Nenadović. Prisutni su bili i funkcioner SNS-a Zoran Milojević Zelja, predstavnici vojske, policije, te  kolege iz medija. Svoje odsustvo su čestitkom opravdali predstavnici grada Leskovca.

Rodjendan 05

Nebojša Arsić, predsednik opštine Medveđa, istakao je da je naš portal prozor u svet građanima gornje Jablanice i da je svaki važan događaj u Medveđi našao mesto na sajtu Info centra juga.  

Rodjendan 06

Zoran Ilić, predsednik opštine Lebane naglasio je da je zadovoljan dosadašnjom saradnjom sa našim portalom, i da građani Lebana dobijaju istinite i pravovremene informacije preko našeg sajta.

Rodjendan 02

Nebojša Nenadović, predsednik opštine Bojnik poželeo je uspešan nastavak dosadašnje, kako kaže veoma korektne saradnje.

Rodjendan 03

Funkcioner SNS-a Zoran Milojević istakao je da portal Info centar juga prate sva dešavanja u Jablaničkom okrugu i poželeo još dugo godina uspešnog rada i razvoja našem sajtu.

Rodjendan 09

Glavna i odgovorna urednica i osnivač portala Info centar juga Žaklina Cvetković Mladenović zahvalila se na podršci svim saradnicima i prijateljima koji su joj pružali podršku u protekolm periodu i istakla da je prva godina rada bila poprilično teška i da nije bilo nimalo lako steći status ozbiljne informativne redakcije. Nakon uvodnih obraćanja, urednica portala Žaklina Cvetković je upoznala sve prisutne i sa projektnim aktivnostima koje Info centar juga realizuje uz finanasijsku podršku lokalne samouprave. Govorila je o saradnjama, problemima sa kojima se susreće redakcija tokom realizacije projektnih aktivnosti, načinima za njihovo prevazilaženje kako bi se na što bolji način realizovale sve planirane aktiovnosti i daljim planovima. 
Info centar juga prati dešavanja na jugu Srbije sa posebnim akcentom na opštine Medveđa, Lebane, Leskovac i Bojnik.