Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Rekonstrukcija mosta preko Kozaračke reke u toku godine

Javno preduzeće „Putevi Srbije“ je predmetne radove koji su u vezi sa rekonstrukcijom mosta preko Kozaračke reke u grdeličkom kraju na državnom putu drugog reda broj 438 i pristupnih saobraćajnica predvidelo predlogom rebalansa Programa poslovanja ovog JP za 2021. godine.

Sva projektna dokumentacija za izvođenje radova je završena i za istu je ishodovano rešenje za izvođenje radova na rekonstrukciji mosta i pristupnih saobraćajnica od nadležnog Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Po usvajanju rebalansa Programa poslovanja za 2021. godinu, pristupiće se javnoj nabavci za pomenute radove.

Navedeni radovi su odraz odlične saradnje Saveta mesne zajednice Grdelica i Javnog preduzeća „Putevi Srbije“.

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.