Jablanički okrug Kultura Lebane Vesti

„Labudovo jezero“ danas u Domu kulture „Radan“

Dom kulture „Radan“ Lebane obaveštava svoj sugrađane da su od 01. novembra počeli „Novembarski dani kulture“ sa različitim kulturnim sadržajem a danas (utorak 06.11. ) sa početkom u 12h sledi baletska predstava za decu „Labudovo jezero u izvođenju baletana Narodnog pozorišta iz Beograda. 

 

Predstava LABUDOVO JEZERO“ baletska predstava na muziku Petra Iliča Čajkovskog

Najpoznatiji balet na svetu, na muziku Petra Iliča Čajkovskog, ispričan na jednostavan i za decu razumljiv način i prilagođen njihovom uzrastu. Princ ispred jednog jezera upoznaje najlepšu devojku na svetu. Međutim, u jezeru živi zli čarobnjak, koji želi da ukrade devojku. Pretvara je u belog labuda i odvlači je u jezero. Princ kreće u potragu za svojom ljubavlju i nailazi na čarobnjaka koji pokušava da ga prevari i dovodi mu crnog labuda. Ipak, princ zna da to nije njegova ljubav i počinje borba između princa i čarobnjaka. Tek kada pobedi čarobnjaka, princ će uspeti da razbije čaroliju i vrati devojku koju voli.

Istog dana od 19 sati, možete BESPLATNO pogledati predstavu KOPILJACI.

Glavnu ulogu u ovoj predstavi igra leskovčanka Milica Nikolić.

(ICJ)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.