Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Politika Vesti

Lebanski socijalisti dali punu podršku Ivici Dačiću

OO Socijalističke partije Srbije u Lebanu, izdao je saopštenje za javnost a povodom nedvosmislene podrške predsedniku SPS-a Ivici Dačiću, koje prenosimo u celosti.

       

U prepunoj sali u Lebanu na Delegatskoj konferenciji Opštinskog odbora Socijalističke partije Srbije Lebane data je jasna i nedvosmislena podrška predsedniku SPS Ivici Dačiću da na redovnom 10. Kongresu SPS, koji će se održati 22. decembra. u Centru “Sava“, bude izabran za predsednika SPS.

Naglašeno je da ukoliko je jaka SPS sa Ivicom Dačićem na čelu, onda će i država Srbija biti jaka i stabilna.

Predsednik OO SPS Lebane Dragan Jović saopštio je da će Lebanski socijalisti prema izbornom rezultatu na predstojećem kongresu imati rekordan broj delegata.

“Pre tačno 18 godina izabran sam za predsednika opštinskog odbora SPS-a Lebane. Od tada pa do danas na svakim izborima SPS je u Lebanu povećavao broj glasova što je rezultiralo time da na predstojećem kongresu imamo čak 20 delegata što je tri puta više nego 2014.godine” – kazao je Jović.

OO SPS LEBANE daje bezrezervnu podršku predsedniku Ivici Dačiću na zalaganju da na međunarodnoj političkoj sceni nastavi sa politikom očuvanja teritorijalne celovitosti Republike Srbije koja se ogleda u povlačenju priznanja država koje su priznale kvazi drzavu Kosovo – stoji u saopštenju lebanskih socijalista.

(Kraj)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.