Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Sijarinska banja Srbija Vesti

Na svečanoj sednici Sportskog saveza u Medveđi dodeljene nagrade i priznanje za životno delo

Na svečanoj sednici Skupštine Sportskog saveza opštine Medveđa dodeljene su nagrade za najbolje pojedince i klubove u sportu, na teritoriji opštine Medveđa u 2020. godini, kao i nagrada za životno delo u sportu. Svečana sednica održana je u sali Skupštine opštine Medveđa, na kojoj su prisustvovali predsednik Sportskog saveza Branislav Manasijević, kao i predstavnici lokalne samouprave opštine Medveđa na čelu sa predsednikom Nebojšom Arsićem.

Komisija za dodelu nagrada i priznanja Sportskog saveza odlučila je da ove godine dodeli posthumno priznanje za životno delo Miloradu Simiću, koji je ceo svoj život posvetio fudbalu i treniranju mlađih generacija. Za najuspešniju sportsku organizaciju proglašen je Fudbalski klub “Gornja Jablanica”, dok je priznanje sportista godine pripalo fudbaleru, Stefanu Raičeviću.

Predsednik Sportskog saveza Branislav Manasijević, je prilikom obraćanja izrazio zahvalnost opštini Medveđa na standardno dobroj saradnji. Uprkos lošoj godini što se tiče aktuelne situacije sa virusom a samim tim i neodržavanja utakmica i sportskih događaja, svi sportski klubovi i udruženja su dali svoj doprinos na unapređenju sporta. Novac neutrošen za utakmice usmeren je na obeležavanje sportskih terena i postavljanje mreža i košarkaških tabli na sportskim terenima.

Nebojša Arsić je istakao da svi sportski klubovi i udruženja u Sportskom savezu imaju drugu kuću. Opština Medveđa izuzetnu pažnju posvećuje sportu i fizičkoj aktivnosti mladih, što dokazuje ulaganjem u sportske klubove i sportsku infrastrukturu, odnosno izgradnjom i unapređenjem zone sporta.

Svečanu sednicu skupštine Sportskog saveza opštine Medveđa možete pogledati u video prilogu.

infocentarjug.rs