Bojnik Jablanički okrug Jug Srbije Vesti

Planinarsko biciklistički klub „Zmaj sa Radana“ iz Bojnika proslavio šest godina uspešnog postojanja

Planinarsko biciklistički klub Zmaj sa Radana iz Bojnika proslavio je šest godina svog uspešnog postojanja i rada.

 

Kako je tim povodom istakao njegov predsednik Ivica Ranđelović od početne vizionarske ideje ovaj klub je od pet članova, izrastao u jedan od najuspešnijih klubova na jugu Srbije koji sada broji preko sto članova.

Samo tokom ove godine društvo je realizovalo oko 40 akcija od čega 5 internacionalnih. Ranđelović je podvukao da su članovi kluba obišli sve najznačajnije vrhove Srbije i Balkana, ali da su za njih najvažnije akcije koje se organizuju na domaćem terenu, na planini Radan. Ovaj klub ima izuzetnu saradnju sa svim srodnim klubovima ne samo u Srbiji, već i u regionu.

 

 

Klub ima izuzetnu podršku lokalne samouprave, a koktelu koji je održan povodom šest godina uspešnog rada prisustvovali su planinari iz Leskovca, Niša, Vlasotinca i drugih gradova Srbije.

 

(Televizija 4S)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.