Društvo Srbija Vesti

Pripadnici MUP-a neprekidno nadziru sve vodotokove u Srbiji

Ministarstvo unutrašnjih poslova Vlade Republike Srbije saopštilo je danas da su pripadnici tog ministarstva i dalje na terenu, u svim ugroženim područjima Srbije kontinuirano pomažu stanovništvu i prate situaciju koja se iz časa u čas smiruje.

Vanredna situacija na snazi je na teritoriji gradova Loznice, Kraljeva, Prokuplja, opština Mali Zvornik, Krupanj, Osečina, Lučani, Mionica, LJig, Ivanjica, Vladimirci, Gornji Milanovac, Trstenik, Blace, delu teritorija opština LJubovija, Kosjerić, Arilje, Žagubica, Lajkovac, Koceljeva, Bajina Bašta i Despotovac.

Do sada je evakuisano 275 osoba na teritoriji opština Krupanj, LJubovija, Kosjerić, Požega, Lučani, Arilje, Blace, LJig, Kraljevo, Kruševac i Jagodina.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova 24 časa dnevno nadziru sve vodotokove u Srbiji, pomažu oko saniranja štete i čine sve kako bi se građani Srbije što pre vratili u svoje domove.

 

Kraj

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.