Lebane Vesti

SRAMOTA Zapušena kanalizacija zbog komina

U ulici Branka Radičevića jutros se, po ko zna koji put, iz šahte izlila kanalizacija. Na licu mesta, zatekli smo radnike JKP „Vodovod“ iz Lebana koji su pokušavali da reše ovaj problem.

Lebane – „Ovde smo od jutros i ubrzo završavamo. Kao što i sami možete da vidite naši građani bacaju u kanalizaciju i ono što treba i ono što ne treba“ – priča jedan radnik iz ovog preduzeća.

vodovod-kanalizacija2

I zaista, najlakše je osuditi ove ljude kako ne rade svoj posao, što naravno nije istina jer smo ih danas zatekli na svom radnom zadatku i po najvećem pljusku.
Danas smo imali par sitnih problema na nekoliko lokacija ali smo sve rešili. Veći problem je došao iz Radanske ulice a ta kanalizacija se sliva u ulicu Branka Radičevića. Najveći problem je atmosferska voda jer su sva domaćinstva priključena na fekalnu kanalizaciju. Ekipe su na terenu i u najskorije vreme radovi na čišćenju kanalizacione mreže biće gotovi“ – rekao je Dejan Kostić, direktor JKP „Vodovod“ u Lebanu.
Kako smo nezvanično  saznali  jedan od glavnih problema je taj što neka domaćinstva bacaju komine u kanalizaciju pa stoga apelujemo na građane (koje ovog puta nećemo imenovati i ako su imena poznata redakciji) da to više ne čine!