Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Medveđa Vesti

U četvrtak bez struje Slišane i Bučumet

Operator distributivnog sistema „EPS Distribucija“, Ogranak „Elektrodistribucija“ Leskovac pogon Lebane obaveštava svoje korisnike sa područja opština Lebane i Medveđa da će u četvrtak 28. decembra u vremenu od 09 – 14 časova zbog radonva na remontu stubnih trafostanicau Slišanu i Bučumetu, biti primorana da isključi napon svim korisnicima distributivnog sistema  Slišanu i Bučumetu.

Pogon „Elektrodistribucija Lebane“, RJ „Medveđa“ se ovom prilikom izvinjava svim svojim korisnicima koji će zbog planiranih radova ostati bez napajanja električnom energijom, navodi se u saopštenju.

Komentari

Za komentarisanje potrebno je prijaviti se (ulogovati) na vaš Facebook nalog. Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.