Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Vesti

Upis dece u predškolsko počinje 15.maja

Saopštenje za javnost PU „Dečiji vrtić, dečija radost“ Lebane

 

U predškolsku ustanovu „Dečiji vrtić, dečija radost“ Lebane od 15. maja upisuju se sva deca pred polazak u školu, a roditelj, odnosno staratelj prijavljuje dete radi pohađanja pripremnog predškolskog programa.

Pripremni predškolski program za školsku 2019/2020. godinu podrazumeva upis dece rođene od 1. marta 2013. do 1. marta 2014. godine.

Prijavljivanje dece u pripremni program će biti obavljano u periodu od 15. maja do 14. juna tekuće godine, u objektima PU „Dečiji vrtić, dečija radost“ u Lebanu.

Upis deteta u predškolski pripremni program je zakonska obaveza.

Upis dece vršiće se radnim danima od 8 do 15 časova a najkasnije do 14. juna, saopštavaju iz predškolske ustanove u Lebanu.

 

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.