Jablanički okrug Jug Srbije Medveđa Vesti

Arsić: Sudbina Medveđe je u rukama njenih građana

Prvi na listi koalicije stranaka okupljenih oko SNS-a dr Nebojša Arsić glasao je danas sa suprugom, u 8.30h na biračkom mestu br. 2 u Medveđi.

   

„Lep dan, sunčan, očekujem da građani Medveđe izađu u velikom broju, jer je sudbina Medveđe u njihovim rukama. Oni danas imaju šansu da izaberu kojim putem Medveđa treba da ide u budućnosti. Siguran sam da će oni to na najbolji način proceniti i odabrati šta je to za njih najbolje. Koliko ja znam, izbori protiču u najboljem redu. U selima, po običaju, građani ranije obave svoju dužnost, a vidim da je i u Medveđi izlaznost dobra, tako da se nadam da će što veći broj izaći da glasa“ – istakao je dr Nabojša Arsić.

   

(Info Centar Juga)

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Komentara: 1

  1. SREĆNO! DR NEBOJSA ARSIĆ JE TRENUTNO JEDINI KOJI MOŽE DA BUDE PREDSEDNIK OPŠTINE MEDVEDJA I DA SVOJIM ZNANJEM I POZNANSTVIMA MOŽE MNOGO DA UČINI ZA SVE GRADJANE! ŽELIM MU SVAKU SREĆU A NADAM SE DA ĆE GRADJANI ZMATI KOME DAJU GLAS! DITA

Komentarisanje je zatvoreno.