Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane Srbija Vesti

Asfaltirana i ulica Devet Jugovića u Lebanu, stanovnici zahvalni lokalnom rukovodstvu

U skladu sa planom radova, koji se odnosi na planirano asfaltiranje ulica u tekućoj godini, na teritoriji opštine Lebane danas je asfaltirana ulica Devet Jugovića u Lebanu.

„Na ovom mestu izvode se radovi u dužini od 181 metar. To nije velika relacija, ali je od značaja za stanovnike ovog dela Lebana, kao i za samu saobraćajnicu. Na ovom mestu prethodno su zamenjene vodovodne i kanalizacione cevi, a u planu je i povezivanje ovog naselja sa putem za Geglju. Vrednost radova je 2,23 miliona dinara.“ rekao je predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović prilikom obilaska.

Predsednik Bogdanović je dodao da se pripremni radovi izvode i u ulici Sveti Nikola koja će uskoro biti asfaltirana, a do kraja godine u planu je put Togočevce – Vlase i spajanje sa gradom Leskovcem, i ulice u Bošnjacu i Konjinu.

„Postoji još niz projekata za 2022. godinu koje ćemo uz pomoć Vlade RS i resornih ministarstava da realizujemo. Kao i početak radova na spajanju Jablaničkog i Topličkog okruga preko Radan planine“- dodao je predsednik Bogdanović.

Stanovnici ove ulice nisu krili svoje zadovoljstvo jer, kako i sami kažu, više neće gaziti po blatu.

 

infocentarjug.rs

 

dits