Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Lebane

Bogdanović sa saradnicima obišao radove na asfaltiranju ulica u selu Pertate

Predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović danas je, sa svojim saradnicima, koalicionim partnerima i direktorom RPK Leskovac Goranom Jovićem, obišao radove na asfaltiranju puta u selu Pertate.

Dužina deonice iznosi 580 metara a vrednost ovih radova je 7.5 miliona dinara sa PDV-om.

Po završetku ovih radova u selu Pertate, asfaltiranje ulica se nastavlja u Mesnoj zajednici Togočevce, potom ulice u Šumanu, Lebanu, Šilovu i Novom Selu.

Prema poslednjem popisu stanovništva u selu Pertate živi oko 374 porodica a na asfaltiranje ove ulice, po rečima meštana čekalo se više od 20 godina.

Izvođač ovih radova je preduzeće AB KOP iz Vlasotinca. Kako je zaključeno ovom prilikom opštinsko rukovodstvoplanira da se i ove godine raspiše javni poziv za asfaltiranje i drugih lokalnih saobraćajnica.

Opširnije u video prilogu:

infocentarjug.rs

 

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.