Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac

Danas u Leskovcu podeljen novi broj SNS informatora

Danas je, na platou ispred Robne kuće, Unija mladih podelila novi broj Glasnika Srpske napredne stranke.

„Naslovnica ovog broja nosi poruku predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića „Francuska voli Srbiju kao što je Srbija volela nju“. U vezi s tim možemo čitati o poseti francuskog predsednika Emanuela Makrona i ustanovljenoj saradnji između dvaju zemalja.

Centralna tema ovog broja jeste autorski tekst predsednika Aleksandra Vučića za Politiku – „Elita i plebs“ u kom predsednik ističe da je spreman da brani prava svakog čoveka da ne bude gažen, pljuvan i proglašavan za manje vrednog.

Intervju broja je sa ministrom finansija Sinišom Malim koji kaže da su građani uvek na prvom mestu i u fokusu svih aktivnosti koje se sprovode i da su velika ulaganja u infrastrukturu pred njima,“ – kaže Jelena Stamenković ispred Unije mladih.

„SNS Panorama predstavlja sve one značajnije događaje koji su obeležili prethodni period u svim gradovima Srbije, među kojima je i Leskovac u kom je predsednik Gradskog odbora dr Goran Cvetanović obišao interno raseljene porodice u Drćevcu i donirao pakete i novčanu pomoć. Savet za omladinu uredio je centar grada, aktivisti mesnog odbora Razgojna, Grdanica i Smrdan – park u Grdanici, a aktivisti mesnog odbora Moša Pijade 1 – javnu površinu. Omladina je delila flajere „Stop nasilju“ u Grdelici i Vučju. Članovi mesnog odbora Suva reka, Južnomoravskih brigada i Guberevac donirali su namirnice i sredstva za higijenu ugroženim porodicama. Članice Foruma žena učestvovale su na Danima jagode i Danima višnje. U Leskovcu je održan letnji festival, maskenbal, košarkaški turnir, festival folklora trećeg doba i druge manifestacije,“ – dodala je Stamenkovićeva.

O pomenutim i ostalim događajima možete se podrobnije informisati u novom broju Glasnika Srpske napredne stranke.