Društvo Lebane Srbija Vesti

Đacima prvacima od Opštine Lebane ranac i 5.000 dinara

Tradicionalno kao i prethodnih godina povodom početka nove školske godne, Lokalna samouprava opštine Lebane, pripremila je poklone za sve đake prvake koji sadrže ranac i novčanu čestitku od 5.000 dinara. Tim povodom predsednik opštine, Ivan Bogdanović posetio je sa saradnicima tri centralne škole u ovom mestu i uručio prvacima poklone.

,,Želim da vam čestitam polazak u prvi razred i poželim puno uspeha i sreće u školovanju, da budete vredni, da slušate svoje učitelje i svoje roditelje. Vi ste budućnost i najlepši ukras naše opštine, kazao je predsednik opštine Lebane Ivan Bogdanović’’. On je ovom prilikom poželeo i učenicima viših razreda uspešan nastavak školovanja a prosvetnim radnicima uspešan rad u novoj školskoj godini.

Ove godine na teritoriji opštine Lebane svoje školovanje i obrazovanje započelo je 174 đaka prvaka, što je znatno veći broj učenika u odnosu na prethodnu godinu.  Kako je istakao predsednik opštine Ivan Bogdanović na ovaj način lokalna samouprava pokazuje društvenu odgovornost koja će biti nastavljena u ponedeljak 4. Septembra podelom poklona prvacima u izdvojenim odeljenjima ove tri lebanske Osnovne škole.