Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Vesti

Dvočasovni šou Dejana Petrovića i Big benda

Dejan Petrović i Big Band nastupili su četvrte večeri na 29. leskovačkoj Roštiljijadi i napravili izuzetan šou sa obradama najpoznatijih narodnih, pop, rok i stranih pesama.

Vlasnik titule Prva truba sveta još jednom je pokazao da je nenadmašan kada su koncerti u pitanju i od samog početka doveo je atmosferu do usijanja svojim i obradama domaćih i svetskih hitova, priredivši posetiocima manifestacije doživljaj za nezaborav. 

  

„Bilo je ovo sjajno leto, prepuno odličnih koncerata, i ne mogu da zamislim bolji način da ga polako privedemo kraju od druženja sa publikom u Leskovcu. oduvek nam je bila želja da nastupimo na Roštiljijadi i eto želja nam se ispunila. Oni koji nas prvi put čuju i vide očekuju klasičan trubački sastav, a onda kada čuju obrade domaćih i stranih hitova, zaprepaste se šta čuju i uglavnom uvek budu oduševljeni. Stvaraju potpuno drugačije mišljenje o trubačima kad čuju nas.“ rekao je Dejan koji je nekoliko dana ranije održao dva nastupa u Vlasotincu i Blacama, na kojima je u njegovoj muzici uživalo preko 20.000 ljudi.

Dejan je od jedne firme iz Leskovca dobio i specijalni poklon – rakiju sa njegovim imenom, što je prvu trubu Srbije potpuno oduševilo.