Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Politika Vesti

Forum žena i aktivisti SNS-a u Leskovcu tradicionalno podelili uskršnja jaja

Forum žena Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Leskovcu i ove godine nastavlja tradiciju. Povodom uskršnjih praznika organizovana je podela jaja sugrađanima na platou ispred Lekovačkog kulturnog centra.

„Za naše najmlađe sugrađane spremile smo i slatkiše i čokoladna jaja, jer želimo da im ovaj praznik, kome se posebno raduju, učinimo još radosnijim. Kao aktivna članica Foruma žena još od osnivanja, proteklih sedam godina, sa velikim zadovoljstvom, porodično, sa svojom ćerkom učestvujem u ovim akcijama ukrašavajući jaja i pripremajući poklone za dečicu koja to sa oduševljenjem prihvataju. Uskršnjim jajima ne raduju se samo deca već i odrasli jer svi priželjkujemo da u nedelju baš naše jaje bude najjače“ poručila je je na današnjoj konferenciji za novinare Aleksandra Tasić, članica Foruma žena, koja se ujedno i zahvalila predsedniku GrO SNS u Leskovcu dr sci. med. Goranu Cvetanoviću, za svesrdnu podršku koju pruža akcijama Foruma žena, pa tako i ovoj akciji.

 

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.