Društvo Leskovac Srbija Vesti

Gradonačelnik Leskovca ponovo izabran za člana Predsedništva Srpskog lekarskog društva Republike Srbije

U Velikoj sali Doma zdrava Leskovac danas je održana izborna Skupština i sastanak Predsedništva Okružne podružnice Srpskog lekarskog društva Leskovac.

Na današnjoj izbornoj Skupštini gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću verifikovan je mandat člana Podružnice SLD Leskovac i ponovo je jednoglasno izabran za člana Predsedništva Srpskog lekarskog društva Republike Srbije.

Za predsednika Okružne podružnice Srpskog lekarskog društva Leskovac na današnjoj sednici Skupštine, na predlog gradonačelnika Cvetanovića, ponovo je izabran dr Milan Petrović, pomoćnik direktora Opšte bolnice Leskovac. Kako je gradonačelnik naveo u obrazloženju svog predloga, dr Petrović je zaslužio da ostane na ovoj poziciji zbog svojih odličnih rezultata u vođenju Podružnice u prethodnom mandatu, kao i zbog velikih zasluga u procesu rekonstrukcije Opšte bolnice.

Za zamenika predsednika Okružne podružnice SLD Leskovac izabran je dr Slobodan Gavrilović, načelnik anestezije, za urednika časopisa Podružnice ponovo je izabran dr Ninoslav Zlatanović, a za tehničkog sekretara Ivan Stamenković.