Društvo Jablanički okrug Srbija Vesti

HITNO! Nemanjina sestra, majka i otac preklinju sugrađane za pomoć

Nemanja Ignjatović boluje od epilepsije i istog oblika kao i Stefan Ranđelović, dečak iz Leskovca koji se izlečio u Tursku i prošle godine krenuo u školu! Rok za skupljanje novca za Nemanjinu operaciju je probijen juče, pomognite nam da mu što pre omogućimo odlazak u Tursku! Neophodna cifra je prevelika za pojedinca, ali mala za celu Srbiju, više smo to puta pokazali, hajde da pokažemo još jednom!

Nemanjina sestra, majka i otac preklinju sugrađane za pomoć da njihov sin posle 20 godina ima osmeh na licu!

Nemanja Ignjatović(2001) iz Leskovca je treće dete iz uredno vođene blizanačke trudnoće(prvi blizanac je umro u 8-9 GN). U drugom danu života zbog perioralne cijanoze bio je u inkubatoru sedam dana.

Kasni u psihičkom uzrastu u odnosu na svoje vršnjake, prohodao je sa skoro dve godine, jasno pričao tek sa pet godina. Prvi napad je imao u uzrastu od tri godine i od tada se leči u Beogradu na neurologiji u Tiršovoj.

Nemanja ima svakodnevne napade koji traju i preko deset minuta, napadi su fleksioni tonični sa ukočenim pogledom u stranu, pojedinačni ili u serijama, psihomotorni(uznemirenost).

Zbog svoje dijagnoze Nemanja je u potpunosti zavistan od tuđe nege članova porodice, i pored svega on je jako druželjubiv, nasmejan i veseo dečak, voli svoju sestru i najviše vremena provodi sa njom.

Nemanjina šansa za izlečenje je u Turskoj gde će biti obavljene potrebne analize i operacija, hajde da mu pomognemo da ima život kakav zaslužuje!

 

ZA NEMANJIN OSMEH!

Uplatom na dinarski račun: 165-7010855807-48, Addiko banka

Uplatom na devizni račun: IBAN RS351657010855831-73

Uplatom preko pejpal platforme:
paypal.me/pokrenizivotsrb
Svrha uplate: “ Nemanja Ignjatović“

Omogućeno je i onlajn doniranje preko kartice na našem veb sajtu.
E-doniraj: www.pokrenizivot.com/donacija

https://pokrenizivot.com/donations/nemanja-ignjatovic/