Jablanički okrug Lebane Vesti

Ivan Bogdanović izabran za predsednika opštine Lebane, Goran Lazarević zamenik

U Lebanu je danas, u holu Doma kulture, održana druga sednica Skupštine opštine, sazvana po hitnom postupku. Na Dnevnom redu našlo se 7 tačaka.

Za predsednika opštine, po treći put, izabran je Ivan Bogdanović, diplomirani menadžer, predsednik OO Srpske napredne stranke i član glavnog odbora SNS-a. Na mestu zamenika predsednika opštine izabran je Goran Lazarević, diplomirani pravnik, koji je u prethodnom mandatu obavljao funkciju pomoćnika predsednika opštine Lebane i zamenika načelnika OU.

Na mesto zamenika predsednika Skupštine opštine Lebane izabran je dr Goran Janjić a na mestu zamenika sekretara Skupštine opštine Lebane postavljen je diplomirani pravnik Ivan Spasić.

Goran Janjić, zamenik SO Lebane

Na današnjem zasedanju druge sednice Skupštine u Lebanu izabrani su i članovi Opštinskog veća i to: Nebojša Pejković, Novica Kocić, Goran Cekić, Danijela Banković, Miloš Stevanović, Dragan Pavlović i Goran Aleksić.

Na prošloj sednici dve odbornice iz redova SNS-a, Tanja Živković i Nataša Stojanović, podnele su ostavke na mestu odbornika te je na današnjoj sednici potvrđen mandat odbornici Jeleni Anđelković, profesorki razredne nastave i odborniku Filipu Trajkoviću, doktoru medicine.

Današnjoj sednici Skupštine opštine Lebane prisustvovalo je 25 odbornika. Sednici nisu prisustvovali odbornici Socijalističke partije Srbije, njih šestoro.

Snimak sednice Skupštine opštine možete pogledati na YT kanalu Info centra od 16 sati i 30 minuta.

infocentarjug.rs

Komentari

Svaki korisnik je lično odgovoran za svoj objavljeni komentar. Objavljeni komentari korisnika nisu stav redakcije portala. Info Centar Juga ne garantuje za tačnost informacija iznetih u komentarima korisnika i zadržava pravo da bez upozorenja ukloni svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, vređanja ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.

Napišite nam šta mislite...

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.