Medveđa Vesti

Memorijalni turnir u Lecu

Na Vidovdan u Lecu je održan 17. memorijalni turnir u malom fudbalu „Saša Šuković – Cale“.

Medveđa/Lece – Turnir je igran po sistemu svaka ekipa sa svakom ekipom, dve ekipe sa najviše skupljenih poena igrale su u finalu.
Na turniru je učestvovalo 6 ekipa. Prvo mesto je osvojila ekipa „Stara škola“ iz Medveđe, drugo mesto Auto škola „Pravi smer“ iz Gazdara i treće mesto ekipa „Novi Rio“ iz Medveđe.

 

Turnir u Lecu 02 Turnir u Lecu 03 Turnir u Lecu 07

Dodeljene su i prigodne nagrade pehari i medalje za prvo, drugo i treće mesto, kao i pehari za najboljeg strelca, golmana i fer plej igrača. Nagrade je uručio predsednik opštine Medveđa dr Nebojša Arsić, koji je tom prilikom istakao da će opština podržavati sve sportske aktivnosti u gornjoj Jablanici jer je jedan od primarnih ciljeva lokalnog rukovodstva animiranje mladih da se okrenu ka zdravom načinu života odnosno da se bave nekim sportom.
Turnir u Lecu 08 Turnir u Lecu 06 Turnir u Lecu 04
Turistička organizacija opštine Medveđa je organizovala ceo turnir, i obezbedila pehare, medalje, majice i osveženje za igrače i prisutne građane. Turnir, kojem je prisustvovalo oko 150 gledalaca iz Leca i okoline,  protekao je u fer i korektnoj igri i ponašanju kako aktera, tako i posmatrača.