Jug Srbije Leskovac Vesti

Miting Aleksandra Vučića sutra u Leskovcu sa početkom od 18 sati

Predsednički kandidat Aleksandar Vučić održaće predizborni miting sutra u Leskovcu.

Predizborni miting predsedničkog kandidata Aleksandra Vučića biće održan u Sportskom centru Dubočica Leskovac sa početkom od 18 sati, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare u sedištu Srpske napredne stranke.

„Miting će biti održan sutra sa početkom u 18 časova u hali sportova a tom prilikom obratiće se gospodin Aleksandar Vučić. Pozivam sve naše sugrađane da dođu sutra u halu sportova, da daju podršku Aleksandru Vučiću i politici koju on vodi jer na taj način podržavaju stabilnu i sigurnu Srbiju, stabilan i siguran Leskovac. Na predstojećim izborima građani biraju između Aleksandra Vučića i svih onih koje je udružila želja za vlašću i mržnja prema Aleksandru Vučiću. Za razliku od naših protivnika koji su zatvarali fabrike, ova vlada otvara fabike, pogone, obezbeđuje investicije i garantuje bolju budućnost za naše građane“ – rekao je Cvetanović.

„Želimo da i nakon izbora, koji će biti održani 2. aprila, nastavimo da se borimo ozbiljnim merama za bolju i jaču Srbiju. Želimo da nastavimo da podstičemo investitore, kako domaće tako i strane, da ulažu u Srbiju i otvaraju nova radna mesta. Pozivam sve građane da svojim prisustvom na ovom mitingu daju podršku za nastavak politike stabilnosti i ekonomskog razvoja našeg grada i Srbije. Raduje nas izjava premijera o povećanju plata i penzija i smanjenja poreza na zarade. Pred nama je teška kampanja, respektujemo i poštujemo naše protivnike ali naša snaga su rad, pozivina energija i dela a nadamo se da će građani Srbije to prepoznati na izborima 2. aprila“- kazao je prvi čovek leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović.

 

(ICJ)