Bojnik Društvo Lebane Medveđa Sijarinska banja Srbija Vesti

Načelnici Policijskih stanica Lebane, Bojnik i Medveđa u cilju povećanja bezbednosti učenika obišli škole

U cilju povećanja bezbednosti učenika a povodom početka nove školske godine načelnici Policijskih stanica u Lebanu, Medveđi i Bojniku, posetili su danas u prisustvu predstavnika lokalnih samouprava osnovne i srednje škole na teritoriji ove tri opštine.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova najpre su sa predstavnicima lokalne samouprave posetili Osnovnu školu Radovan Kovačević Maksim u Lebanu. Oni su ovom prilikom razgovarali sa učenicima i direktorom ove obrazovne ustanove Nebojšom Đorđevićem kako bi se uverili  koliko je i na koji način policija ostvarila saradnju sa Školskom upravom i školama povodom početka nove školske godine a sve u cilju povećanja bezbednosti samih učenika kao i svih zaposlenih u školskim objektima u Lebanu.

Načelnik Policijske stanice Medveđa major Saša Jakšić posetio je u prisustvu predstavnika lokalne samuprave Medveđa Milana Stevanovića učenike Srednje Tehničke škole Nikola Tesla u ovoj opštini.

Načelnik Policijske stanice Bojnik Danilo Cicmilović posetio je u prisustvu predstavnika lokalne samouprave ove opštine Nenada Jovanovića Tehničku školu Boško Krstić u Bojniku i upoznao se sa radom policijskih službenika koji su angažovani na očuvanju bezbednosti učenika i nastavnog osoblja u školskim objektima.

 

Opširnije u video prilogu