Društvo Medveđa Sijarinska banja Srbija Vesti

OO SNS-a u Medveđi najoštrije osuđuje nasilje i sramno ponašanje opozicije i daje punu podršku predsedniku Vučiću i državni organima

Opštinski odbor SNS iz Medveđe oglasio se večeras saopštenjem u kojem najoštrije osuđuju nasilje u Beogradu.

Opštinski odbor SNS Medveđa

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Medveđa najstrašnije osuđuje sramno ponašanje opozicije, kao i njihov večerašnji pokušaj upada i nasilnog zauzimanja Skupštine Grada Beograda. Svesni da na vlast ne mogu da dođu legitimnim putem, pribegavaju onome u čemu su najbolji, nasilju! Opozicija pokazuje građanima Srbije da oni jedino umeju da šire nasilje, prave nerede, ruše državnu imovinu a upravo večeras, pokazali su pravi primer njihovog nasilničkog, vandalskog i huliganskog ponašanja. Oni ne žele mir i stabilnost, što su večeras i pokazali na delu!

Opštinski odbor Srpske napredne stranke Medveđa još jednom najoštrije osuđuje ovakvo nasilje i vandalsko ponašanje od strane opozicije i pruža punu podršku predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću, Vladi Republike Srbije i državnim organima u preduzmanju odgovarajućih mera protiv ovakvog ponašanja, protiv kršenja javnog reda i mira“ navodi se u saopštenju OO Srpske napredne stranke u Medveđi.