Bojnik Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Srbija Vesti

Opština Bojnik kupila privatnu parcelu zbog povezivanja dve ulice, počeli pripremni radovi

U cilju unapređenja uslova života bojničana, opština Bojnik kupila je privatnu parcelu, za šta je iz budžeta izdvojena suma od 1.629.000 dinara, kako bi na tom mestu obezbedila uslove za povezivanje ulice Bojana i Dejana Tasića koja će biti produžena sa ulicom 17. februara.

„Ovu parcelu opština Bojnik kupila je za sopstvene potrebe, odnosno za izgradnju nove ulice kako bi ulica Bojana i Dejana Tasića bila produžena od vrtića do ulice 17. februar. Radnici JKP Jedinstvo i lica koja su angažovana na javnim poslovima upravo čine pripremu na ovoj parceli. Radovi na pripremi će biti završeni do kraja nedelje. U toku prošle nedelje potpisali smo ugovor sa Delta inžinjeringom o izradi projektno tehničke dokumentacije za asfaltiranje ove ulice. Po dobijanju dozvole za izgradnju krenuće se i sa radovima, naravno i u skladu sa vremenskim uslovima“ – rekao je Nenadović.

Po rečima Nenadovića ovo će biti jedna od modernijih saobraćajnica u Bojniku, širine 7 metara sa trotoarom i pratećom infrastrukturom.

Opširnije u video prilogu:

infocentarjug.rs