Društvo Jablanički okrug Lebane Vesti

Počeli radovi na raščišćavanju hotela „Caričin grad“ u Lebanu, uskoro i rekonstrukcija

Goran Radojičić, vlasnik firme „Termo pellet“ iz Bojnika novi je vlasnik hotela „Caričin grad“ koji se nalazi u samom centru Lebana. Hotel je kupljen za pola miliona evra. Ovu informaciju za naš portal potvrdio je danas sin novog vlasnika hotela, Stevan Radojičić.

   

„Radovi na raščišćavanju hotela su uveliko počeli ali moram da kažem da smo hotel zatekli u katastrofalom stanju, te da će biti potrebno dosta vremena samo za čišćenje otpada. U avgustu ili septembru bi trebalo da počnu radovi na kompletnoj rekonstrukciji hotela. Ne mogu sada da kažem koliko vremena će biti potrebno za kompletnu rekonstrukciju, jer sve to zavisi i od finansija, ali želim da ovom prilikom demantujem neke ljude i kažem da tamo neće biti nikakav starački dom. Delatnost hotela neće biti menjana i verujem da će objekat i spoljašnjošću i unutrašnjim uređenjem zadovolji sve standarde hotelijerstva“ kaže za Infocentar juga Stevan Radojičić, budući direktor hotela „Caričin grad“.

   

Na naše pitanje, da li je planirana i rekonstrukcija bazena unutar hotela, Radojičić kaže da će prioritet biti sale za veselja i hotelske sobe ali i da je za kasnije u planu ili bazen ili neki spa centar.

infocentarjug.rs

Uživo