Vesti

Pomozimo Robertu iz Bošnjaca da pobedi opaku bolest

Pravoslavno udruženje Samo sloga Srbina spasava u subotu i nedelju organizuje dve humanitarne akcije za pomoć Robertu Nikšiću iz Bošnjaca, koji boluje od raka. 
U subotu 09. juna sa početkom od 21 sat održaće se humanitarna svirka ispred doma kulture ,,Radan“ u Lebanu pod nazivom ,,Složno za Roberta“. To će biti ,,Eks ju Rok“ veče, gde će nastupati više od desetak lokalnih muzičara. Pozivaju se svi građani opštine Lebane, da dođu, da daju podršku Robertu Niškiću, jer će ispred Doma kulture biti kutija za dobrovoljne priloge za Robertovo lečenje.
U nedelju 10 juna u crkvenom dvorištu hrama Sv. Petke u Bošnjacu biće održan humanitarni turnir u basketu pod nazivom „Koš za Roberta“. Turnir se takođe održava za pomoć Robertu Niškiču.

Sav novčani prihod od učešća ekipa, prodatog pića i ostalog ići će za pomoć Robertu.  Prijave za trunir na telefon 065/995-11-27. Kotizacija za učešće je minimum 600 dinara. Izvlačenje parova je u 16 sati.
Robert se nalazi u teškoj zdravstvenoj i materijalnoj situaciji, pa mu je pomoć zajednice potrebna.  Pozivaju se svi ljudi dobre volje, da na bili koji način učestvuju u ovim humanitarnim akcijama i tako pomognu Robertu.
Robertu možete pomoći i uplatom novca na račun koji je otvoren u Komercijalnoj banci broj 205-0000000254191-32.