Jug Srbije Lebane Vesti

Povereništvo SNS-a zvanično predstavilo istorijske rezultate u Lebanu

Povereništvo Srpske napredne stranke u Lebanu večeras je u Domu kulture Radan zvanično predstavilo rezultate predsedničkih izbora sa teritorije ove opštine a sala je bila mala za sve članove, poštovaoce i simpatizere ove stranke.

Prisutne je najpre pozdravio Saša Todorović, potparol SNS-a u Lebanu koji je pročitao rezultate sa 42 biračka mesta a pobeda Aleksandra Vučića je na pojedina mesta bila i preko 97 posto glasova.

 

Na teritoriji opštine Lebane Aleksandar Vučić osvojio je ukupno 76,97 posto glasova a ovakav rezultat  do sada nije niko dobio.

Gromoglasnim višeminutnim aplauzom uz himnu Srpske napredne stranke pozdravljen je poverenik SNS-a u Lebanu, mr Goran Jović.

„Od 174 odbora u Srbiji ovim rezultatom Lebane se našlo među prvih deset. Ovaj rezultat je Lebanu širom otvorio vrata u Vladi Republike Srbije. Puno mi je srce jer znam da ćemo za par meseci otvoriti fabriku u Lebanu a siguran sam da će istu otvoriti naš predsednik države Aleksandar Vučić. I nećemo se zaustaviti na tome jer se uveliko vode pregovori o drugoj i trećoj investiciji ali ćemo o tome pričati kasnije“ – kazao je Jović koji se ujedno zahvalio svim koalicionim partnerima.

„Zahvalio bih se i ovim mladim ljudima iz Internet tima, koji su bili u pozadini ali su radili 24 sata. Ova deca su budućnost Lebana a na nama je da im stvorimo uslove i ne ostavljamo dugove kao što smo mi nasledili ogromna dugovanja. Vaš zadatak će biti da nastavite tamo gde smo mi stali a ja mogu da vam obećam da će Lebane naredne godine u ovo vreme biti sasvim druga opština“ – dodao je Jović i pozvao sve prisutne na koktel u holu Doma kulture.

FOTO GALERIJA

(ICJ)