Leskovac Vesti

Pozdrav raspustu

Centar Leskovca odisao je danas pozitivnom energijom koju su širili djaci leskovačkih škola okupljeni na manifestaciji Pozdrav raspustu.

Leskovac – Na platou ispred Leskovačkog kulturnog centra održana je po prvi put manifestacija Pozdrav raspustu, kojom su đaci proslavili kraj školske godine i početak letnjeg raspusta.
Pozdrav raspustu 06Učenici koji su u ovoj školskoj godini osvojili prvo mesto na nekom od opštinskih, okružnih ili republičkih takmičenja kao nagradu dobili su tablete i knjige. Poklone im je uručio zamenik gradonačelnik Dragan Jovanović, koji je mališanima poželeo da uživaju u letnjem raspustu i istakao da će neki od važnijih ciljeva grada i u budućem periodu biti uređenije škole, jednako pravo na obrazovanje i dobri uslovi u našim školama.

 

Poydrav raspustu 01 Poydrav raspustu 02 Pozdrav raspustu 03

U programu su učestvovale Male mažoretkinje, Gradski dečji hor „Tviti Zvezdice“, Kulturno-umetničko društvo „Abrašević“ kao i mlada muzička zvezda Isidora Minić. Događaju su prisustvovali i narodna poslanica Olivera Pešić i gradski većnik zadužen za sport, Goran Vukadinović. Leskovački kulturni centar je ove godine po prvi put organizovao ovu manifestaciju.

Pozdrav raspustu 04 Pozdrav raspustu 05 Pozdrav raspustu 07