Društvo Jablanički okrug Jug Srbije Leskovac Srbija Vesti

Pozivaju se studenti na besplatno trodnevno „UMrežavanje“ koje će se održati od 2 – 4. septembra 2022. na Zlatiboru!

Pozivaju se studenti na besplatno trodnevno „UMrežavanje“ koje će se održati od 2 – 4. septembra 2022. na Zlatiboru!

Prijave su otvorene do 12.8.2022. godine.
„UMrežavanje“ je događaj koji se organizuje po treći put sa ciljem pružanja podrške i mogućnosti studentima iz Leskovca koji studiraju širom Srbije da se „umreže“ i razmenom ideja doprinesu razvoju grada.
Kao i pre tri godine, kada je član gradskog veća Stefan Kitanović, organizovao prvo umrežavanje uspešnih studenata, događaj će biti održan i ove godine, pri čemu je kapacitet ovoga puta još veći (do 50 studenata), zahvaljujući velikoj podršci gradonačelnika Leskovca dr sci. med. Gorana Cvetanovića i nesebičnom doprinosu sponzora.
Prilikom selekcije studenata, kao jedan od kriterijuma biće uzet u obzir SV i prijavni obrazac, ali i brzina prijave.
Studenti mogu preuzeti prijavu za „UMrežavanje 2022“ na ovom linku: http://kzm.gradleskovac.org/images/dokumenta/konkursi/prijava-umrezavanje-zlatibor-2022.doc
Popunjenu prijavu i CV slati na e-mail adresu stefankitanovic92@gmail.com
Za studente je obezbeđen prevoz, kao i smeštaj u samom centru Zlatiboru i to na bazi punog pansiona (doručak, ručak, večera) uz prateće aktivnosti i sadržaje (predavanja, radionice), a sve to potpuno besplatno.
Ukoliko studenti imaju nejasnoća u vezi sa prijavom ili su im potrebne dodatne informacije mogu da se jave članu Gradskog veća Stefanu Kitanoviću na broj 064/9345281.
Utiske sa prvog i drugog „UMrežavanja“ možete pogledati na sledećem linku: https://www.youtube.com/watch?v=wmcWe3EV9tU

infocentarjug.rs