Bojnik Jablanički okrug Jug Srbije Vesti

Predsednik opštine Bojnik, Nebojša Nenadović uputio apel svim građanima da se vakcinišu

Predsednik opštine Bojnik, Nebojša Nenadović uputio je apel svim građanima da se vakcinišu jer je samo brza i masovna vakcinacija izlaz iz teške situacije u kojoj se našao ceo svet.

 

„Opredeljeni smo ka brzoj imiunizaciji jer je brza vakcinacija jedini spas za izlazak iz ove situacije. U toku jučerašnjeg dana, u prepodnevnim satima, kao građanin opštine i prvi čovek lokalne samouprave vakcinacijom sam želeo da dam svoj lični doprinos imunizaciji stanovništva i da ukažem na značaj ovog procesa koji predstavlja jedino oružje u borbi protiv kovida-19“,  i ovim prilikom još jednom upućujem apel svim građanima da se vakcinišu u što većem broju“- poručio je Nenadović dodajući da je u opštini Bojnik zabeležen pad novoobolelih u odnosu na proteklu nedelju i sada je devedeset troje pozitivnih na koronavirus, a 128 osoba je u samoizolaciji.

Inače, predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović juče je primio prvu dozu vakcine a učešće u vakcinaciji uzeli su i većnici, odbornici i direktori javnih preduzeća.

Predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović danas primio kinesku vakcinu

infocentarjug.rs