Leskovac Vesti

Predsednik Regionalne privredne komore Leskovac mr Goran Jović primio je ambasadora Indonezije u Beogradu Nj.E. Harry Richard James Kandou

Predsednik Regionalne privredne  komore  Leskovac, mr Goran Jović, primio je ambasadora Indonezije u Beogradu, Nj.E. Harry Richard James Kandou i šefa ekonomskog odeljenja ambasade, g-din Yogo Pamungkas.

U razgovoru koji je bio zatvorenog tipa bez prisustva medija je razgovarano i dogovoreno otvaranje, drugog  u Evropi-posle Amsterdama, distributivnog centra za 10 azijskih zemalja.

Detalji o razgovoru biće naknadno objavljeni, posle zvaničnog razgovora predsednika RPK Leskovac i ambasadora Indonazije u Ambasadi Indonezije.

Ovom razgovoru je prethodio susret predsednika Republike Srbije, g-dina Tomislava Nikolića, sa zamenikom ministra spoljnih poslova Indonezije koji su se složili da privredna saradnja privrednika Republike Srbije i Indonezije mora da se poboljša i da u proleće 2016.godine privredna delegacija koju će predvoditi predsednik R.Srbije poseti Džakartu.

JOVIC KOMORA